RAKKAUDESTA

HEVOSIIN

Mukavuutta hevoselle ja ratsastajalle

Suosituimmat
 
Mikä Trekhorse?

Hei, olen Anni TREKhorsen perustaja. Sain hevoskärpäsen pistoksen jo aivan pienenä ja siitä lähtien en ole voinut olla erossa hevosista. Hevoset ovat minulle erittäin tärkeitä ja näin ollen hevosten hyvinvointi on lähellä sydäntäni.

 

TREKhorse on perustettu lisäämään nimenomaan ratsuhevosen mukavuutta, hyvinvointia ja rentoutta. Tavoitteenamme on tarjota hevosystävällisiä tuotteita ja eritysesti satuloita, jotka parantavat hevosen elämänlaatua ja terveyttä.

Joustorunkoisten satuloiden etu on silminnähtävä: satulamme ovat parantaneet niin monen hevosen liikkuvuutta, elastisuutta, herkkyyttä ratsastajan avuille sekä yhteistyöhalua. Asiakkaamme huomaavat yleensä eron hevosensa liikkuvuudessa pian ja tämän lisäksi he huomaavat pian kuinka pehmeitä, laadukkaita ja toimivia tuotteemme ovatkaan ja kuinka helpoksi painoapujen ja istunnan välittäminen muodostuu. 

Olen itse tuotteidemme koekäyttäjä.  Teen huolellisen valinnan aina, kun otan uuden tuotteen myyntiin. Keskityn laatuun ja mukavuuteen, haluan olla ylpeä jokaisesta tuotteesta jonka välitän eteenpäin.

 
Palvelut

TREKhorse TRAILS

SEIKKAILU

ILMAINEN SATULA-

KONSULTOINTI VERKOSSA

 
 

Kyselyt ja tilaukset

TREKhorse BUREAU
ELLEZELLES, BELGIUM
TREKhorse EUROPE

EL BARCO DE AVILA, SPAIN

SALO, SUOMI

   Kiitos kaikille asiakkaallemme! 

Jokaisesta vuonna 2019 ostetusta satulasta on mennyt 10 euroa suoraan Jane Goodall Institutille. Rahoitus menee metsien suojeluun ja uusien puiden istutukseen. Olemme huolissamme luonnosta ja haluamme tehdä edes jotain metsien suojelun ja säilyttämisen puolesta. 

  • YouTube - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Twitter - White Circle
  • Facebook - White Circle
  • Google Places - White Circle
  • LinkedIn - White Circle